Non Stop mobil gumis +36700002066

Hankook K135 Ventus Prime 4

A Hankook bemutatta  nyári újdonságát a Ventus Prime vagy Hankook K135 sorozat 4. generációját. A régebbi Ventus Prime 3 modellhez képest különösen a kezelési kényelem javulását és a nagyobb futásteljesítményt ígéri. Reméljük, hogy a Transformers Optimus Prime és a Ventus Prime 4 is megnyeri a csatát a nyári időjárás különféle buktatóival szemben.

Biztonságosabb vezetés nedves utakon azáltal, hogy minimálisra csökkenti az abroncs felületén a kis egyenetlen lyukakat. Egyenletes talajnyomás, Kiváló vízelvezetés keresztirányban

A Hankook korábban is küzdött a gumiabroncsok zajával. A Ventus Prime 4 áttörés lesz. Az összetett kialakítás első ránézésre az airless gumiabroncs-technológiát idézi, amelyet több gyártó is fejleszt a klasszikus légtöltésű abroncs helyettesítésére. A blokkok falait visszhangmentes kamra elemei borítják, amely blokkolja a zajt és így alacsony zajszintet biztosít.

A HSSC (Highly Enriched Synthetic Silica Compound) egy új gumikeverék,
amelyben a nagy tisztaságú és magas minőségű szilikát alacsony hőmérsékleten vulkanizálják, a hagyományos gumiabroncsokhoz viszonyítva kétszer annyi ideig. Ez elősegíti a molekulák közti erősebb kötések kialakulását, ami stabil vezetési teljesítményt és magasabb futásteljesítményt biztosít.

A Ventus Prime 3-mal ellentétben a Hankook K135 Ventus Prime 4 több hornyot és lécet tartalmaz a kialakításban. Ezek célja a jobb kezelhetőség vezetés közben. A fő változás a 3D lamellákra való átállás, amelyek megakadályozzák a gumiabroncs nagy deformációját. A futófelület blokkjainak ferdesége is hozzájárul ehhez, így a blokkok kevésbé hajlanak meg, és az abroncs nem veszíti el alakját. Az élletörést már több gyártó alkalmazza, főleg négyévszakos abroncsoknál, ahol a kis deformáció fontos, hiszen az abroncsnak rendelkeznie kell a téli és a nyári abroncsok jellemzőivel is.

Hankooknak vannak elképzelései, és tudja, mit csinál. A kopás csökkentése és a futásteljesítmény növelése manapság trend. Ez a járműflották villamosításának is köszönhető, ugyanis az elektromos autókhoz nagyobb teherbírású és tartósabb abroncsokra van szükség

A megnövelt funkcionális polimerek több kémiai kötést biztosítanak a polimer és a töltőanyag között, ami kisebb gördülési ellenállást eredményez. Ez a zöld keverék mátrix erős kötést biztosít a korábbinál nagyobb mennyiségű szilikáttal, ami javítja a nedves körülmények közötti és a kopási teljesítményt.