Non Stop mobil gumis +36700002066

Szabogumi Kft

Mobil gumiszerviz, defektjavitás-Non-Stop mobilgumis szolgáltatás

 

Azonnali mobil gumiszervizt keres?

Hívjon minket bármikor! Non-Stop hívható mobil gumis 0-24

Rólunk mondták

Szilvia Kocsor
Szilvia Kocsor
2024-01-12
Profi gyors kiszolgálás 10 perc alatt előzetes időpont nelkül
Pál Árpád Honti
Pál Árpád Honti
2024-01-03
Európai szakml felsõszi T pontos vàladztekbõ
Nyaralók Mucha
Nyaralók Mucha
2023-12-19
Szolgáltatást még nem vettem igénybe. Kérdéseimre maximálisan kielégítő válaszokat kaptam.
György Balogh
György Balogh
2023-12-14
Most előszőr jártam náluk. Felhívtam őket, azonnal tudtak fogadni 4 db gumi cserére. Gyorsan megcsinálták, szerintem nagyon profin dolgoztak. Nagyon jól felszerelt, tiszta műhely. Legközelebb is hozzájuk megyek! Köszönöm!
András Séner
András Séner
2023-12-10
Szószerint be estem hogy kell 2téligumi. Láss csodät 2óra múlva 2uj gumival tävoztam. Az hogy olcsó vagy drága volt nem tudom mert nincs összehasonlítási alapom.Német árakhoz olcsó... Mégegyszer köszönöm..
Nagy József
Nagy József
2023-12-08
Gyors, korrekt, precíz. Maximálisan elégedett vagyok.
Viktor Nagy
Viktor Nagy
2023-12-01
Kedvesek gyorsak precízek. A végén nyomatékkulccsal elllenőrzik a csavarokat. Profi munka, köszönöm! Korrekt, szakszerű társaság! 4 db gumi átszerelés 15000 Ft. 17"-ig. Korrekt áron dolgoznak.

Mobil gumiszerviz

Non Stop gumiszerelés és defektjavítás bárhol, bármikor

Állandóan elérhető azonnali gumiszerviz szolgáltatást keres? Jó helyen jár! A hét minden napján 0-24 órában elérhetőek vagyunk, non stop gumiszerelés szolgáltatásunk minden személyautó és teherautó számára elérhető. Ismerjük az érzést, amikor defektet kapunk, és nem tudunk eljutni a gumiszervizbe. Ilyenkor a mobil gumiszerviz az egyetlen gyors, megbízható és professzionális megoldás. Korszerű gépeink és a tapasztalt szakembereink lehetővé teszik, hogy a defekt helyszíni javítása gyors és hatékony legyen, gyakorlatilag bárhol. Kollégáink képesek a helyszínen elvégezni a defektes autó kerekének a javítását, vagy új gumiabroncs felszerelését igény esetén. Jelentős raktárkészlet áll rendelkezésünkre a legnépszerűbb abroncs méretekből a legkiválóbb márkák kínálatából (Michelin, Continental, Hankook, Kleber). Hívja ügyeletes munkatársunkat, aki azonnal reagál a hívására

Non Stop Gumiszerviz

Hogyan működik a non-stop mobilgumis szolgáltatásunk?

A non-stop gumiszerviz szolgáltatásunk állandóan, a nap 24 órájában elérhető. Amennyiben defektes lett az abroncsa, vagy úgy érzni, hogy a sérült gumival nem tud biztonságosan tovább haladni, hívjon minket! Annak érdekében, hogy a helyzetet gyorsan kezelni tudjuk, egyeztetjük Önnel a problémát, felvázoljuk a lehetséges megoldásokat, illetve telefonon előzetes árkalkulációt is adunk. Akár 1 órán belül a teljeskörűen felszerelt mobilgumis szervizautónkkal a helyszínre érünk, és igyekszünk a leghamarabb megoldani a problémáját. Szolgáltatásunk elérhető az egész ország területén, a javítás díját bankkártyával is ki tudja egyenlíteni. Segíthetünk Önnek is? Hívja munkatársunkat bármikor

Defektjavítás

Miért válassza  mobil gumis szolgáltatásunkat?

Ha autójának gumiabroncsaival problémája van, vagy csak kényelmesen, várakozás nélkül szeretné téli-nyári garnitúráját átszereltetni az otthonában, mi lehetünk az ideális választás. 1989 óta vagyunk a piacon, jelentős szakmai tapasztalattal, kiterjedt partnerhálózattal és professzionális gépparkkal rendelkezünk. Mint mobilgumis szolgáltató, könnyen elérhetőek vagyunk bármikor, és rugalmasan kezelünk minden esetet.

Non Stop Gumiszerviz

Mobil gumicsere, gumijavítás az otthonában

Az otthoni mobil gumiszerviz egy olyan szolgáltatásunk, amely bármilyen személyautó vagy teherautó tulajdonosnak kényelmes, otthoni/telephelyi gumi szerelést nyújt. Igény esetén az Ön által megadott címre érkezünk, és elvégezzük a kerékcserét, centírozást, defekt javítást.

Nem kell órákat várnia a gumi műhelyben, mivel az előre egyeztetett időpontban házhoz megyünk a megbeszélt helyszínre, és helyben elvégezzük az összes szükséges javítást vagy cserét. Ez a szolgáltatás időt takarít meg Önnek, vészhelyzetben bármikor elérhető, illetve a téli-nyári abroncs cserék alkalmával nem kell a nehéz abroncsok ki-be pakolásával foglalkoznia. Időpontot foglalna? Hívjon minket most! 

Gyakori kérdések

Tényleg 0-24 órában elérhető a mobilgumis szolgáltatás?
 • Igen, a mobilgumis szolgáltatásunk bármikor hívható, hiszen a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk. Akár hajnalban, akár éjfélkor éri Önt a defekt, a segítségünkre mindig számíthat.
Teherautó gumiszervizt is vállalnak?
 • Igen, teherautó gumiszervizt is vállalunk! A legnépszerűbb teherautó abroncsokból is van raktárkészletünk, így a szükséges cserék gyorsan és hatékonyan elvégezhetők. Emellett mobil szervizautónk segítségével képesek vagyunk teherautó kerekek mozgatására és javítására is, így a helyszínen is elvégezhetjük a szükséges munkálatokat.
Mennyi idő alatt érkezik meg a Mobil gumiszerviz?
 • Akár 1 órán belül a teljeskörűen felszerelt mobilgumis szervizautónkkal a helyszínre érünk
  Van készleten a számomra szükséges gumiból Önöknek?
   • Jelentős raktárkészlet áll rendelkezésünkre a legnépszerűbb abroncs méretekből a legkiválóbb márkák kínálatából, így jó eséllyel raktárról, azonnal tudunk új abroncsot biztosítani Önnek.
   Bankkártyával is fizethetek?
   • Igen, bankkártyával is tud fizetni.
   Vállalnak garanciát a szerelésre?
   • Igen, minden munkánkról számlát állítunk ki Ügyfeleinknek, és teljes körű garanciát vállalunk az elvégzett munkára, valamint gyári garanciát a felhasznált abroncsokra és alkatrészekre.
   Mobil gumiszerviz szolgáltatásaink:
   • helyszíni defekt javítás
   • abroncs sérülés vagy kiszakadt gumiabroncs helyszíni javítása
   • sérült gumiabroncs helyszíni cseréje
   • sérült szelep helyszíni cseréje
   • téli nyári gumicsere az otthonában
   • gumicentírozás
   Mobil gumiszerviz szolgáltatás árak

   A gumiszerelés költségei eltérőek lehetnek az autó típusa és a javítás komplexitása alapján. Munkatársunk telefonon tájékoztatni fogja az árakról, miután felmérte a hiba jellegét és súlyosságát, az Ön távolságát a telephelyünktől, illetve az esetlegesen szükséges új aboroncsok és szerelési anyagok költségét.